Site Overlay

Om mig

Åsa Nilsson

Jag är keramiker och bildpedagog. Mitt företag heter Eyecraft Art och jag skapar konsthantverk och konst i keramik och mixade material så som exempelvis glas, metall, trä och textil. Jag eftersträvar att använda naturliga material och undviker plaster så långt det går. Min passion i keramikens värld handlar om glasyrer. Jag mixar och utvecklar mina egna glasyrer. Här blir man aldrig fullärd.

Förutom mitt eget skapande erbjuder jag workshops hemma i min studio. Jag kan även hålla i workshops i andra lokaler efter förfrågan.

Jag har under de senare åren byggt upp mig min egna studio hemma på Kråkelund, Oskarshamns kommun. I min glasveranda har jag en litet showroom för mina grejor där det går att handla det man gillar.

Utbildningar
Mina konstnärliga utbildningar började i Stockholm på Konstskolan i Stockholm, vidare via Konstskolan i Kristianstad, keramikutbildning i Oskarshamn, glasdesign på Linnéuniversitetet och bildpedagogutbildning på UMU.

Jag är även utbildad inom desktop publishing och webbutveckling. Jag har tidigare varit egenföretagare med webbutveckling som huvudnerv.

Vill ni veta mer så hör gärna av er!

Hälsningar Åsa på KråkelundCopyright © 2024   .   All Rights Reserved.